Sportsskader

Årsag
I forbindelse med fysisk aktivitet kan der, lige fra motionsplan og til eliteplan, opstå skader på flere forskellige måder. De kan opstå ved:

  • Længere tids forkert brug af kroppen
  • Generel for hård belastning
  • Længerevarende skæv belastning af enkelte led
  • Akut overbelastning af en specifik muskel

Hvad kan Body-sds gøre?
Body-sds er en massagebehandling, der afhjælper kroppens skavanker ved at skabe gennemstrømning i spændt muskulatur. Tilgangen til og behandlingen af hver skade og skadestype vil være unik.

Der kan f.eks. være tale om at skabe bevidsthed om korrekt brug af kroppen. Der kan være tale om løsning af spændte muskler, der bevirker ukorrekt brug af eller et skævt slid på et led. Eller behandlingen kan være fokuseret på at skabe gennemstrømning, så kroppen hurtigere kan restituere en forstrækning.

Erfaringer
Uanset hvad problemet er, så er Body-sds kendt for at kunne bidrage i positiv retning. En undersøgelse på Body-sds centeret i København, viste at 88% af dem der kom med en sportsskade oplevede en forbedring.

Derfor har professionelle sportsfolk som cykelryttere og fodboldspillere i årevis brugt Body-sds til restitution, skadesbehandling, forebyggelse og præstationsoptimering.

Især er det kendt at grundlæggerne af Body-sds, Ole Kåre Føli og Bengt Valentino Andersen, har arbejdet intensivt med de professionelle cykelhold - herunder sågar rejst rundt med dem under de store løb som Tour De France.
For øjeblikket arbejder jeg selv med ungdomscykelrytteren Magnus Rahbek Pedersen.

Book en tid, så vi kan lægge en plan for at få afhjulpet dit problem.